Deelnemen?

Wil je deelnemen aan het NK BMX 2019 in Erp, zorg dan voor het volgende:

  1. De NK klassen worden vastgesteld na de eerste TC in 2019.
  2. Zorg dat je voldoende punten hebt op de nationale ranglijst. Deze punten zijn te verdienen op de 3-Nations-Cup,  TC’s, het NKC en Afdelingskampioenschappen. Punten scoren op de ranglijst voor het NK BMX 2019 kan tot 27 mei.
  3. Meld jezelf aan via mijn KNWU voor de klasse waarin je wilt deelnemen. Dit kan tot 10 juni 23:59 uur. Als je later dan dit tijdstip aanmeldt word je niet toegevoegd aan het deelnemersveld, ongeacht het aantal punten dat je hebt behaald op de de nationale ranglijst.
  4. Via mijn KNWU kan tot 10 juni 23:59 ook aangegeven worden of je mee wilt doen aan het NK BMX Time Trail. Dit kan in de 20″-klassen vanaf Boys/Girls 15. Er zal gestreden worden in de klassen mannen en vrouwen. Alle mannen gaan over de pro sectie.
  5. De rijders met voldoende punten op de nationale ranglijst en die zichzelf tijdig hebben aangemeld via mijn KNWU krijgen een uitnodiging voor het NK BMX met verdere informatie voor definitieve aanmelding. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.
  6. Op de wedstrijddag moet de deelnemer zich aanmelden met de licentie(barcode). Wanneer de deelnemer die niet kan, zowel niet digitaal als met de fysieke licentie zal €20,- in rekening worden gebracht.
  7. Het rijden met een transponder is verplicht. Deelnemers zonder transponder kunnen deze huren voor €10,- met een borg van €50,-.

Logo-NKBMX-def
combinatielogo-nlo-rgb