Begint jouw NK voorbereiding ook al?

De oliebollen zijn op en het vuurwerk is afgestoken, 2019 is begonnen. Hoewel het buiten nog koud en nat is kunnen de voorbereidingen al beginnen om in 2019 goed uit de verf te komen in de BMX-wedstrijden. Stel je doelen, train als nooit tevoren en misschien eindig je wel met de bekende rood-wit-blauwe trui en een laag startnummer in 2020.

De nationale wedstrijden zullen dit seizoen starten met het NKC in Kampen, gevolgd door TC’s in Venlo, Baarn, Luyksgestel, Tiel, Nuland en Klazienaveen. De 3-Nations-Cup zal in 2019 verreden worden in Dessel, Ahnatal en Uithoorn.

Tot 27 mei zijn punten te verdienen voor de nationale ranking om deel te kunnen nemen aan het NK BMX 2019 op de baan van FCC WHEELS in Erp. Alle informatie die je nodig hebt om deel te nemen aan dit evenement zal op deze site verschijnen. Via deze site kun je in het menu bovenin bij de optie ‘NK’ alles vinden.

De organisatie van het NK BMX 2019 wenst iedereen een gezond en sportief jaar toe en veel succes in de voorbereiding naar de strijd om de nationale titel!