Bijdragen aan hét WK BMX? Meld je nu aan als vrijwilliger!

In de zomer van 2021 (14 – 22 augustus 2021) vindt de BMX World Championships plaats. Het WK wordt een spectaculair festijn. Niet alleen voor de BMX fans onder ons, maar ook voor het grote publiek en het bedrijfsleven. Tegelijkertijd vind ook het Ultimate Urban Festival plaats, waar het WK BMX onderdeel van is. Dus naast spannende races op de BMX baan kan men ook genieten van Urban dans- en battle workshops, muziekoptredens en sportieve clinics. Daar wil je onderdeel van zijn, toch?!

Wij kunnen zo’n prachtig evenement niet zonder vrijwilligers neerzetten! Ben jij minimaal 18 jaar, beheers je de Nederlandse taal en ben je ook nog flexibel en een harde werker met een flinke dosis enthousiasme? Dan zijn wij op zoek naar jou! Natuurlijk maken wij er ook voor jou een onvergetelijke ervaring van! Zo krijg je een stoere outfit, worden de maaltijden door ons verzorgd en is er een vrijwilligers kennismakingsdag! Allemaal redenen om je zo snel mogelijk in te schrijven bij hét spectaculairste evenement van 2021!

Ja! Ik word vrijwilliger tijdens het WK BMX

Zie jij jezelf als vrijwilliger verbonden aan het WK BMX? Meld je dan nu aan, voor 1 mei 2021, via https://worldchampionships.bmxpapendal.nl/vrijwilligers/

Hoe verloopt het traject?

  • Jij meld je, vóór 1 mei 2021, aan via onderstaand formulier*
  • Vervolgens gaan wij een selectie maken uit alle aanmeldingen
  • Ontvang je van ons een bevestiging als jij geselecteerd bent
  • Word je uitgenodigd voor de kennismakingsdag
  • En dan is het zover; het evenement zelf!

Let op: aanmelden is nog geen definitieve toezegging. Je krijgt een bevestiging vanuit de organisatie als je geselecteerd bent. Samen maken wij er een fantastisch en succesvol evenement van!

Met vriendelijke groet,
Organisatie WK BMX