BMX Jett zet de volgende stap

Met ingang van 2022 heeft BMX JETT een nieuwe weg ingeslagen voor wat betreft de ontwikkeling en begeleiding van ambitieuze talentvolle renners. Waar de insteek is om met talentvolle renners van nationaal en internationaal niveau samen te trainen om zo te groeien en elkaar te versterken, zetten zij voor 2022 een, naar hun idee, logische volgende stap.

Allereerst zijn er met ingang van 2022 twee zeer talentvolle renners aan het team toegevoegd. Dit zijn Brian van Eeuwijk en Teun Kivit. Deze twee renners zijn voor de meeste insiders van het BMX-wereldje geen onbekenden. Ze hebben de
afgelopen jaren vele goede resultaten behaald op zowel nationaal als internationaal niveau.

Om meer nadruk te leggen op de kwaliteit, ontwikkeling en begeleiding van de renners, is het team een samenwerkingsovereenkomst aangegaan, met Jelle van Gorkom en Gerfred Greveling.

Jelle is vanaf januari 2022 hoofdtrainer van BMX JETT en zet hiermee de eerste stappen als coach en trainer van een BMX-team. Jelle zal dagelijks met de renners trainen, ze coachen tijdens wedstrijden en is verantwoordelijk voor het jaarprogramma.

Jelle van Gorkom

Gerfred Greveling heeft als Sportfysiotherapeut namens diverse nationale sportbonden sporters bijgestaan en ondersteund bij o.a. Nationale Kampioenschappen, Europese Kampioenschappen, Wereld Beker wedstrijden en Olympische spelen. Gerfred en zijn team bij Careworkx gaan onze renners met hun expertise begeleiden in hun sportieve ontwikkeling.

Gerfred Greveling

Samenstelling Team

KADER
Hoofdtrainer: Jelle van Gorkom
Sport/medische begeleiding: Gerfred Greveling
Teammanager: Norman Kater
Mechanieker: Arnold van Eeuwijk

RENNERS