Na ruim 15 jaar weer een NKC in Wijchen

Op zondag 27 maart organiseert FCV Wycross voor het eerst sinds 2006 weer een NKC. De club die in 2021 haar 40 jarig bestaan vierde, kijkt er naar uit om het BMX seizoen van de KNWU, af te mogen trappen. De inschrijving is geopend en sluit op 20 maart 23.59 uur.

Na twee seizoenen met Corona beperkingen, hebben we er zin in om in Wijchen een mooie landelijke wedstrijd neer te zetten. Alle rijders vanaf 5 jaar, met minimaal een startlicentie en stuurbordnummer zijn welkom! De club hoopt 500- 600 rijders te mogen ontvangen op de, in 2020, compleet vernieuwde baan. Hoe mooi zou het zijn als alle circa 55 verenigingen acte de présence zouden geven?

Tijdens het laatste NKC in Wijchen waren er 31 verenigingen en ruim 500 rijders die streden om de titel Nederlands Kampioen clubs. FCV Wycross pakte toen de winst in eigen huis. De afgelopen jaren eindigde we rond de vijfde plek. De ambitie is om 27 maart, op de thuisbasis, te strijden voor een podiumplek.

Op zondag 20 maart en op woensdag 23 maart zijn er vrije trainingen. Meer informatie over de wedstrijd en de trainingen via de website, Facebook, Instagram of via de wedstrijd coördinator.
(E-mail: Wedstrijdcoordinator@wycross.nl)