Update BMX kalender 2021

Onderstaand wederom een nieuwe update van de BMX kalender 2021. Deze update is eventueel ook te vinden op de KNWU pagina. Op dit moment zijn we voor de kwalificatie van het EK en WK in afwachting van de deadline, van aanmelding, bij beide bonden. Dit om de deadline voor de ranking definitief te kunnen maken. Zodra hier meer over bekend is, zullen we dit uiteraard ook delen.

Vrije training Papendal

Helaas zoals eerder gemeld, hebben we de training van 2 mei moeten aflasten aangezien er te weinig vrijwilligers hadden aangemeld. Namens de KNWU bedankt aan alle vrijwilligers, die zich wel hadden opgegeven. Zij zullen een plek krijgen op 24 mei, om sowieso te kunnen trainen met hun kinderen. Hierover zullen ze later nog een mail ontvangen. Voor de groepen die geannuleerd zijn wordt op dit moment gekeken of dit past op 24 mei, of dat het een later moment wordt. Hier hopen we spoedig over te kunnen communiceren. Wel is het van belang dat we op 24 mei voldoende vrijwilligers hebben, anders moeten we deze ook annuleren.

Wil je helpen als EHBO, Starter, Parc Fermee, aanmelding, Baancommissaris, toegang? Laat het ons weten door een mail te sturen naar bmx@Knwu.nl of je aan te melden bij de inschrijving van je zoon of dochter.

Alle hulp is welkom… Ook al wil je alleen de groep van je eigen kind helpen!

BMX-Kalender-2021-Publicatie-3